divendres, 27 de gener del 2017

ADEU A MOSSEN IGNASI I LA LA SRA.MARIA CASTELLVI

Ens ha deixat el Mossèn de tota la vida de la Rierada: Mossèn Ignasi: que en els seus homilies tocaba la moral de fins i tot als més incrèduls per la seva passió humana de com ser un bon ser huma que per a ell era com ser bon cristià. Ho donará tot per la gent d'aquestes terres i les seves esglesies.

També ens ha deixat una de les seves mes ferventes feligreses: La Sra Maria Castellvi; filla de la Rierada i tia des actuals titulars de la Masia de Can Castellvi
Dijous 26 de gener va morir a Barcelona, a l'edat de 94 anys, mossèn Ignasi Armengou i Sañas, antic rector de la parròquia de Sant Bartomeu de la Quadra.

Mn. Ignasi Armengou era nascut a Castellar de n'Hug l'any 1922, va ser ordenat prevere l'any 1949, i abans de venir a Molins de Rei, va exercir el seu ministeri a Terrassa, Sabadell i Sarrià, on va continuar vinculat fins a la seva jubilació.

Va ser rector de la parròquia de Sant Bartomeu de la Quadra, amb els seus centres de culte de La Rierada i Vallpineda, durant 54 anys (del 1954 al 2008); des del 1963 va ser també capellà encarregat de Santa Creu d'Olorda.
La missa exequial se celebrarà el dissabte 28 de gener a les 11h. a la capella de la Residència Sant Josep Oriol, al barri de les Corts de Barcelona, on residia.

A Molins de Rei el recordarem a la missa del diumenge 29 de gener a les 11h. a la parròquia de Sant Bartomeu de la Quadra.

Descansin en pau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada